Newsletter

Pentru a te abona la newsletter-ul nostru, introdu aici adresa de email.

Provocarea de a fotografia Parkour

“Este un drum lung dar te duce la inaltimi nemaiintalnite” – Seneca.  Am ales acest citat pentru ca mi se pare foarte potrivit pentru cei care practica Parkour sau Freerunning.

A trecut foarte mult timp de cand ii urmaresc si ii admir pe cei de la Traceurs. Este o adevarata placere sa-i vezi cum se antreneaza, mai ales datorita usurintei cu care executa miscarile pe care le fac si a senzatiei de libertate pe care o transmit. De foarte multe ori, cand ii pozez, am impulsul sa las aparatul jos si sa ma antrenez cu ei. Stiu sigur ca la un moment dat o sa ma duc sa fac o sedinta de antrenament cu ei.

Este o mare provocare sa le fac poze, deoarece vreau sa folosesc luminile pentru a evidentia subiectul pentru a creea diverse atmosfere. Stiti si voi ca o mare parte din miscarile de Parkour se executa la o viteza foarte mare. Aici intervine problema, cand ii pozez folosind blituri externe sincronizate la 1/250 sec,  pentru ca timpul este prea lung pentru astfel de miscari. Dar atunci cand reusesc, stiu ca am realizat ceva nou si ca merita.

Dupa cum se spune, “daca nu gresesti, nu inveti”. Ma bucur ca am aceasta posibilitate sa pozez si sa experimentez alaturi de acesti sportivi extraordinari si vreau sa le multumesc pe aceasta cale.

Va invit sa vedeti cateva poze de la ultima sedinta foto.

 

 

1 Comment:

Geniale pozele! Good job, bro’! :)

Top! © Copyright Marcel Cristocea Photography 2015
Social Links:
GOOGLEPLUS
RSS
FACEBOOK
TWITTER
VIMEO